Előfizetői tartalom

12 milliárdos lakóprojekt környezetjavítással

Portfolio
A jövő héten tartandó alapkőletétellel a XIII. kerületi Béke tér közelében kezdetét veszi a 600 lakásos Narancsliget lakónegyed építése. A beruházás részeként a Független Ökológiai Központ az építtető támogatásával négy évre szóló lakóterület-fejlesztési programot indít a lakónegyed tágabb környezetének vonzóbbá tételére. A lakónegyedben a lakások mellet irodák és üzletek is helyet kapnak, az első ütem 225 lakásának átadását 2008 szeptemberére tervezik.

A 12.6 milliárd forintos beruházással megvalósuló Narancsliget lakónegyedben a lakások többsége kétszobás, 48-52 négyzetméteres, és az épületegyüttes egy ötezer négyzetméteres kertet fog majd közre. A fejlesztő elsősorban fiatal családokat céloz meg az új lakóparkkal. A projekt lakókörnyzetének javításának céljából a Narancsligetet építő SL Group hosszú távú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés