Előfizetői tartalom

Romániában fejleszt a Futureal - Bulgária vagy Csehország a következő állomás

Portfolio
December végén Bukarest zöldövezeti részén vásárolt meg egy építési telket a Futureal csoporthoz tartozó Cordia Magyarország. A Corvin Sétány fejlesztője a román fővárosban 125 lakásos prémium társasház építésébe kezd, a lakások négyzetméterára 1,800 eurótól indul majd. A Futureal első külföldi próbálkozása 4 milliárd forintos beruházást jelent. A romániai terjeszkedést a cég ezzel nem tekinti lezártnak, 2007-ben további telkek vásárlását tervezik. Románia mellett a Futureal más régióbeli piacokat is vizsgál és várhatóan még ebben az évben meg fog jelenni Csehországban vagy Bulgáriában is, mondta el Földi Tibor, a Cordia Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

A külföldi terjeszkedés mellett a Cordia - mely a közelmúltban az általunk publikált Ecorys tanulmány szerint a legtöbb lakást értékesítette 2006-ban - a hazai piacon is aktív marad. A cég újabb lakóépület fejlesztését kezdi meg a Corvin Sétányon és Zuglóban is új lakóprojekttel jelenik meg.Kapcsolódó cikkünk2007.01.17 13:54 Ki adta el a legtöbb lakást 2006-ban?A Corvin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés