Előfizetői tartalom

Új városnegyed épül... - Magyar álmok, amerikai példa

Portfolio
Az Egyesült Államokban már sikerrel megvalósult az, amit Magyarországon a Corvin Sétány projekttől várnak, azaz a belvárosban egy teljesen új városnegyed kialakítása, s ezzel együtt a városrész rehabilitációja. A San Francisco volt kikötői negyedének helyén épült Mission Bay városnegyed több tanulsággal szolgálhat a hazai és a régiós ingatlanfejlesztőknek. Mi a katalizátora egy ilyen nagyszabású ingatlanfejlesztésnek? Mi a siker titka?

Pezsgő városnegyed az ipari zónából. A san franciscoi Mission Bay sok szempontból rozsdaövezeti városfejlesztési projektnek tekinthető, hiszen a fejlesztés egy volt kikötői negyed helyén valósult meg. A projekt összesen mintegy 300 hektáros területen valósult meg, s a hosszú távú tervek szerint 6,000 lakást, kb. 500,000 négyzetméternyi modern irodaépületet, 750,000 négyzetméternyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés