Előfizetői tartalom

Ki adta el a legtöbb lakást 2006-ban?

Portfolio
A legsikeresebb, 100 lakásnál többet értékesítő fejlesztők 2006-ban összesen több mint 4,600 újlakást forgalmaztak Budapesten. Folytatódott az eddig is népszerű kerületek térnyerése, a vizsgált fejlesztők a legtöbb lakást a XIII. kerületben adták el, szorosan a XI. és a VIII. kerület előtt. Népszerű városrészek között szerepelt továbbra is a Ferencváros és Zugló is - derül ki az Ecorys Magyarország nemzetközi tanácsadó cég felméréséből. De ki adta el a legtöbb lakást Budapesten?

Az Ecorys felmérése szerint összesen 27 fejlesztő tudott 100 lakásnál többet értékesíteni tavaly a fővárosban. Az eladási top 10-ben nagyrészt magyar és izraeli érdekeltségű fejlesztők találhatók, akik több projekttel vannak jelen a belvárosi társasházi és a zöldövezeti lakóparki piacon is. A legtöbb (több mint 300 darab) újlakást a Corvin Sétány fejlesztője, a Cordia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés