Előfizetői tartalom

"Sok a haszonleső" - Fodor szerint nem kell új kormányzati negyed

Portfolio
2008-ig nem látja értelmét egy magántőkéből finaszírozott kormányzati negyednek Fodor Gábor SZDSZ-es ügyvivő. Ha a lakosságot megszorítják, takarékoskodjon a kormány is, szerinte 2008 végéig várni kellene a beruházással - írja az Index. Fodor Gábor kitért arra is, hogy minden hasonlóan nagy beruházásnaál sok a haszonleső.

"Azt gondolom, hogy olyan helyzetben van az ország, amikor erősen meg kell gondolni, hogy szükséges-e belevágni egy ilyen jelentős és komoly nagy beruházásba" - fogalmazott a kisebbik kormánypárt ügyvivője. Hangsúlyozta: a kormányzati negyed egy joggal felvethető probléma, de ezzel érdemben akkor kell foglalkozni, ha a magyar gazdaság helyzete konszolidálódik. Véleménye szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés