Előfizetői tartalom

Hol a legdrágább dolgozni?

Portfolio
London West End, Hong Kong és Párizs a világ 3 legdrágább irodapiaca egy munkahelyre vetítve. A régióban Moszkva vezet. A DTZ 2007-ben tizedik alkalommal jelenteti meg az irodabérleti költségekről készített globális felmérését (Global Office Occupancy Costs [GOOC] Survey), amely ezúttal 48 ország, illetve terület 134 üzleti kerületének idevágó adatait tartalmazza. A sorrend alapját az egy munkaállomásra jutó adatok képezik, mivel ezek pontosabban tükrözik a bérleménnyel járó költségeket.

Kereslet a javából. A globális gazdasági növekedésnek köszönhetően a legfontosabb üzleti negyedekben folyamatosan jelentkező kereslet volt megfigyelhető. Bérbeadás tekintetében a legtöbb országban továbbra is a professzionális, pénzügyi és ITK ágazat dominált. A jelenleg kiadó irodaterületek jelentős részére aktív tárgyalások vannak folyamatban. Az építés alatt álló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés