Előfizetői tartalom

100 milliárdos fejlesztés a Balatonnál

Portfolio
A következő hét év során több mint 100 milliárd forint értékű turisztikai beruházást valósít meg az SCD Csoport a balatoni régióban. A 21 településen 28 projektet felölelő fejlesztési program keretében többek között szállodák, kikötők, a konferencia- és egészség-turizmust kiszolgáló létesítmények, magas minőségű kempingek, valamint szórakoztató parkok épülnek. A fejlesztők elképzelései szerint az első beruházások már a 2007-es nyári szezont követően elindulhatnak, míg a teljes program 2014-ben zárulhat le.

100 milliárd. A beruházások részleteit január 9-én, Tapolcán, az SCD Balaton-fejlesztési Konferencia keretében mutatták be, melynek célja az volt, hogy szakmai fórumot teremtsen valamennyi érintett fél számára. Az SCD szerint a fejlesztési program a vendégéjszakák számának növelésével és a turisztikai szezon meghosszabbításával új fejezetet nyithat a régió idegenforgalmában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés