Előfizetői tartalom

Jelzáloghitel, bérbeadás, síelés... - Fektessen be és síeljen!

Portfolio
Ausztria ma már az egyik legnépszerűbb desztinációja a magyar síelőknek, és többen döntöttek már saját ingatlan vásárlása mellett nyugati szomszédainknál. Akik nem csupán üdülési céllal szeretnének apartmanhoz jutni az Alpokban, hanem befektetésként vennének ingatlant, azoknak ma már számos lehetőség nyílik többek között bérbeadásra és Ausztriában felvett jelzáloghitelre is. Ausztriában a magyarok legkedveltebb síterepe Karintia, mely alapvetően kedvezőbb árfekvésű, mint Salzburg vagy Tirol tartomány, emellett viszonylag közel is van Magyarországhoz. Az apartmanok árai elhelyezkedéstől, sípályától, gyógyfürdőtől való távolságtól függően kb. 1,500-4,000 euró/nm között mozognak, de jellemzően legalább 2,000 eurós négyzetméterárakkal számolhatunk, ha viszonylag jó adottságokkal rendelkező ingatlant szeretnénk venni.

Garantált bérbeadás, osztrák jelzáloghitel. Amennyiben befektetésként (is) tekintünk a síapartmanunk megvásárlására, úgy lehetőségünk van az ingatlant bérbeadni, illetve garantált bérbeadási szerződést kötni a kivitelezővel (közvetítővel). Ebben az esetben az év turisztikai szempontból meghatározó részében az általunk megbízott cég bérbe adja az ingatlanunkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés