Előfizetői tartalom

Elárasztják az ingatlanok a világhálót

Portfolio
Az amerikai internetezők mintegy 39%-a keresett már magának ingatlant a világhálón, derül ki a Pew felméréséből. Az arány 2004-ben még csak 34% volt, míg 2000-ben csupán az internet felhasználók 27%-a élt ezzel a lehetőséggel. Az ingatlanfejlesztők és a közvetítők egyre inkább felismerik a web fontosságát és hirdetéseiknek már mintegy 45%-át bonyolítják az interneten.

A Pew "Internet and American Life" projektjének keretén belül elkészített reprezentatív felmérés szerint a fiatalok hajlamosak leginkább információkat gyűjteni az in terneten ingatlanvásárlásaik előtt. A 18-29 év közötti megkérdezetteknek 51%-a keresett már lakóingatlant a világhálón. A Kelsey Group tanulmánya szerint a lakóingatlan hirdetéseknek (összesen kb. 7.75 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés