Előfizetői tartalom

Ingatlanadó: újdonság nincs, a PM cáfol

Portfolio
A 2008-tól bevezetendő ingatlanadó kulcsait tartalmazó tervezetet közölt az Index. A most vázolt adókulcsok pontosan megegyeznek azokkal a számokkal, melyet a Magyar Nemzet írt meg ismeretlen forrásra hivatkozva októberben. A Pénzügyminisztérium az Index cikkére reagálva a tervezetet hamisítványnak nevezte és kijelentette, hogy az ingatlanadó részletei még nincsenek kidolgozva.

Az októberben már nyilvánosságra hozott tervezet szerint az adókulcs sávosan progresszív lenne és az ingatlan értékétől függően 1.5 ezreléktől 1.5 százalékig terjedne. A tervezet szerint minden ingatlan után kötelesek lennénk adót fizetni, alsó értékhatár nem kerülne megállapításra.Kapcsolódó cikkünk2006.10.10 08:50Mindenki fizet majd ingatlanadót - Senki nem menekülhet!Októberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés