Előfizetői tartalom

Új vezetők a Trigránit élén

Portfolio
A TriGránit új vezetőkkel vág neki a 2007-es évnek. A vezérigazgatói posztot Kibédi Varga Lóránt, míg a fejlesztési igazgatói széket Simon Bayley veszi át. A pénzügyi igazgató posztját Ágházi Gyula, míg az értékesítési igazgatóét Török Árpád foglalja el. A TriGránit elnökének, Demján Sándornak kabinetfőnöke Kézdy György lett. A most hazájukba, Kanadába hazatérő Todd Cowan és Jordan Dermer 1996-ban csatlakoztak a TriGránithoz. A távozó kanadai vezetők helyét belső átszervezéssel, saját munkatársakkal pótolja a TriGránit.

A cég új vezérigazgatója, Kibédi Varga eddig a magyarországi fejlesztéseket irányította. Az új vezérigazgatónak több mint 12 éves tapasztalata van az ingatlanfejlesztés területén, korábban a CB Richard Ellis, illetve az AMRO Bank kötelékében dolgozott Magyarországon, Hollandiában, Belgiumban és Brazíliában. A TriGránit új fejlesztési igazgatója Simon Bayley lett, aki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés