Előfizetői tartalom

Lakáspiac 2007: pesszimizmus Amerikában

Portfolio
A legtöbb piaci szereplő egyértelműen pesszimista az ingatlanpiac 2007-es alakulásának szempontjából az Egyesült Államokban. A Business Week által megkérdezett elemzők szerint 2007-ben összességében stagnálni fognak az újépítésű lakásárak, míg lesznek részpiacok, ahol jelentős korrekciót várnak még. Az árak mellett az eladások mérséklődését is várják, összességében tehát borús évet várnak Amerikában, azonban vannak bíztató jelek is.

A Business Week által megkérdezett piaci elemzők a 2008-as évtől sem várnak emelkedést. A következő évre a következő trendeket prognosztizálja a NAR (National Association of Realtors) és a NAHB (National Association of Home Builders) szakértője: - mind a használt, mind az újépítésű ingatlanok eladásai csökkenni fognak - a lakásépítések száma kb. 13%-kal 1.58 millióra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés