Előfizetői tartalom

Hol építkezzünk? - 4 milliótól a csillagos égig...

Portfolio
Elköltözne Budapestről, de munkahelye a fővároshoz köti? A megoldást az agglomerációs falvak jelentik. Bár a Budapestről való kiköltözés mértéke egyértelműen lelassult az utóbbi években, a főváros környékén több slágertelepülés is népszerű maradt. Az agglomerációban igen nagy különbségeket találhatunk, építési telket már 4 millióért kapunk, ám az igazán frekventált helyeken 60 millió forintunkba is kerülhet. Hol építkezzünk Budapest mellett? Telekpiaci körképünk a Budapest környéki agglomerációról.

Érd befektetésnek is jó. Érd továbbra is népszerű célpontja a kiköltözőknek, építési telekbőlpedig egyre kevesebb van, az önkormányzat ugyanis a jelenlegi tervezet szerint nem fog többet parcellázni. Mikecz Lászlóné, Az érdi Marcsi Ingatlanközvetítő ügyvezetője szerint a telekárak évente 10-15%-os emelkedést produkáltak az elmúlt néhány évben. Jelenleg üres építési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés