Előfizetői tartalom

Csúszik az Álom Sziget projekt

Portfolio
Az Álom Sziget 400 milliárd forintos beruházás az Óbudai szigeten a Hadrianus-palota feltárásával kezdődött volna el, de a munkák csak tavasszal indulnak. A beruházó a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és az Aquincumi Múzeum munkatársaival folytatott tárgyalások után hamarosan megköti a régészeti feltárásra a szerződést. Az építkezés a feltárás után kezdődhet - írja a VG.

A beruházó Álom Sziget Kft. 14.8 millió forinttal csökkentette a cég törzstőkéjét, ugyanis a nagytulajdonosok folyamatosan vásárolják ki a kistulajdonosokat. A céget mai tulajdonosai 4.6 milliárd forintért vásárolták meg. A beruházás szeptemberben kapott zöld utat a III. kerületben erről kiírt népszavazás (alacsony részvétel miatti) érvénytelenségével. A projekt, melynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés