Előfizetői tartalom

60 millió eurós tranzakció - Eladott a Wallis

Portfolio
A Wallis Ingatlan Zrt. és a CIB Ingatlanlízing Zrt. még tavasszal állapodott meg egymással a mintegy 30.000 nm alapterületű, 60 millió eurót meghaladó értékű ingatlanportfolió adásvételéről. A tranzakció mérete miatt kötelező gazdasági versenyhivatali engedélyeztetés jogerőre emelkedését követően kora ősszel véglegesen lezárult az adásvételi folyamat, így az ingatlanok tulajdonosa immár a CIB Lízing Csoport.

A Váci úton, a Duna Plazával szemben, közvetlenül az OTP székház mellett található Danubius Irodaházak negyedik ütemének fejlesztésével fejeződött be a 18.000 nm-es irodaegyüttes kialakítása, amely közel teljes kihasználtsággal működik. A Bajor és a Polar Center irodaházak 2002-2003 között épültek a IX. kerületi Könyves Kálmán körúton. Földszintjük a Wallis Csoporthoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés