Előfizetői tartalom

2000 lakás Ferencvárosban - Újabb spanyol szereplő Budapesten

Portfolio
Megkezdte első magyarországi lakóingatlanfejlesztését a spanyol Habitat Continental Kft. A IX. kerületi Drégely utcában 154 lakásos társasház kivitelezését októberben kezdték el, s várhatóan 2007 decemberében adják át. A projektet a Raiffeisen finanszírozza, átlagos négyzetméterára 310 ezer forint lesz. Az értékesítés már el is kezdődött, eddig 18 lakás talált gazdára a ferencvárosi projektben.

Kala Bernadett igazgató elmondta, hogy a cég alapvetően a középréteget célozza meg és olyan területeken kívánnak fejleszteni, ahol már több fejlesztés is megvalósult vagy meg fog valósulni. A Habitat a spanyol piacon kívűl jelen van Chilében, Ecuadorban, Argentínában, Mexikóban és Kínában. A cég 50-50%-ban a szintén spanyol érdekeltségű Diursa Hungary-vel megvásárolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés