Előfizetői tartalom

Jól halad a Corvinus új szárnya

Portfolio
A IX. kerületi Czuczor-Közraktár-Mátyás-Lónyai utcák által határolt, 7 ezer nm-es telektömbön a Budapesti Corvinus Egyetem új könyvtára és oktatási épülete, valamint a Studium Irodaház kb. 8 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A mintegy bruttó 35 ezer négyzetméter szintterületű multifunkcionális épülettömb PPP konstrukcióban valósul meg. Az egyetem bérleti díjat fizet majd az új épületért, az üzemeltetés pedig a szerződés szerint 20 évig a Wallis hatáskörébe tartozik.

Az új egyetemi könyvtár és oktatási épület 22 ezer nm-en összterületen kínál majd korszerű oktató- és szemináriumi-, tanszéki és irodai-, könyvtári- valamint egyéb kiszolgáló egységeket. A több mint 1,000 helyiség alkalmas lesz 3,500 hallgató és 350 oktató, valamint adminisztratív dolgozó befogadására. A fennmaradó, 13.5 ezer nm összterületen található a befektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés