Előfizetői tartalom

Nagypolgárit a magyarok, luxust a külföldiek

Portfolio
Gombamód szaporodó tetőtérbeépítések, külföldieknek értékesített luxusprojektek, felújítandó nagypolgári lakások és folyamatos fejlődés. Ezekkel a címszavakkal jellemezhetnénk egyszerűen a VI. kerületi lakáspiacot. Az egyre több jó minőségű újépítésű lakást kínáló Terézvárosban az egyik legnagyobb megoldatlan probléma a parkolás, a kerületben ugyanis rendkívűl kevés mélygarázs van. A VI. kerület lakáspiacában mindenesetre határozott felértékelődési potenciál van, melyet csak erősít az a hír, hogy a legnagyobb eséllyel a Nyugati pályaudvar melletti Trigránit projekt indul a kormányzati negyed megépítésére. Budapesti lakáspiaci körképünk a VI. kerülettel folytatódik.

25 millió az átlag. A vevők Terézvárosban jellemzően nagy belmagasságú, nagypolgári lakásokat keresnek, a legkeresettebb típus a 2-3 szobás 70-80 négyzetméteres lakás, mondta el a Portfolio-nak Szick Sándor, az A1 Ingatlan helyi irodájának vezetője. A szakember elmondta, hogy az A1 átlagos értékesítési értéke a kerületben 22-25 millió forint. Sokan, s nem csak külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés