Előfizetői tartalom

Optimista fejlesztők - A tervezettnél előbb adják át a BSR Center-t

Portfolio
A fejlesztő döntése nyomán a Váci úton található BSR Center irodaház hamarabb kerül átadásra. Míg előzőleg szakaszokban tervezték a megépítést; a második szakaszt az első sikerességétől függően, most azt jelentették be, hogy az A és a B tornyot 2007 szeptemberben, a C és D tornyokat pedig 2 hónappal később, novemberben adják át.

A 4 toronyból álló, 7 emeletes, 2 szintű mélygarázssal ellátott BSR Center irodaház 21, 395 m² irodaterülettel - valamint 2 500 m² földszinti kiskereskedelmi területtel - fog rendelkezni. "Az épület előrehozott átadása mindennél jobban bizonyítja ügyfelünk és a finanszírozó bank (HVB) bizalmát a projektben, a helyszínben, valamint a budapesti irodapiacban" - tette hozzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés