Előfizetői tartalom

Eddig sikeres a volt Spenót ház

Portfolio
A volt "Spenót ház" átépítésével megvalósított Roosevelt 7/8 Irodaház egy négyzetméterét havonta 20-27euróért kínálja a fejlesztő BHG Roosevelt Kft, ami a budapesti A-kategóriás irodák átlagos bérleti díjának közel a duplája. Az irodaház hivatalos átadására az év végén kerül sor, de már most elkelt az összes irodaterület két harmada.

A legnagyobb bérlő, az E.On Hungária Rt. 12,000 négyzetmétert bérel az összesen 27,500 négyzetméternyi irodaterületből, különböző üzletágai folyamatosan költöznek az épületbe. Októberben pedig három további bérlő veszi birtokba az igényeiknek megfelelően kialakított irodáikat. Az új bérlők között van az elmúlt időszakban makrogazdasági elemzéseivel és adóreform-javaslataival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés