Előfizetői tartalom

Vidéken is tombol a pláza-boom

Portfolio
A magyar ingatlanpiac fejlődése több új ingatlanfejlesztő megjelenését eredményezte. Ennek okán az ingatlanbefektetési lehetőségek bővülésére számítunk az elkövetkező 18 hónapban, ami magában foglal több mint 400,000 négyzetméternyi modern irodaterületet, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontját, az Aréna Pláza-t, valamint több mint 200.000 négyzetméternyi - az MO-ás körgyűrű mentén és Ferihegy mellett fekvő - logisztikai épület fejlesztését, derül ki a Jones Lang Lasalle első féléves budapesti ingatlanpiaci körképéből.

2008: közel a 3 millióhoz?. A befektetések összegét tekintve Budapestet Varsó és Prága megelőzte 2006. első félévében. Továbbra is jellemző a magyar ingatlanpiacra, - melyen közel 440 millió euró értékben cseréltek gazdát kereskedelmi ingatlanok - hogy a tranzakciók többségét közvetlenül, tanácsadó igénybevétele nélkül kötik meg. A regionális befektetések összege...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés