Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbbek a dél-pesti lakások?

Portfolio
Egyre kedveltebbek a dél-pesti kerületek mind a beruházók, mind a lakásvásárlók körében. A kitartó konjuktúra elsődleges okai az Elephant Holding szerint a. napjaink városdemográfiai jellemzőiből, a dél-pesti infrastruktúra fejlesztéséből és az erre épülő kereskedelmi és ipari fellendülésből vezethetők le. Az ingatlanfejlesztő cég információi szerint a dél-pesti újépítésű lakóingatlanok kedveltségét elsősorban a budapesti átlaghoz képest 10-15 %-kal mérsékeltebb négyzetmérter árak adják. Ugyanakkor a fejlődő infrastruktúrának és az erre támaszkodó ipari és kereskedelmi létesítményeknek köszönhetően a dél-pesti városrész egyre jobb életminőséget biztosít a helyi lakosoknak.

Az Elephant Holding információi szerint a XVIII., XIX., XX., XXI. XXIII. kerületekben jelentős infrastrukturális fejlesztéseket hajtottak végre az elmúlt években. Ezek közül a leglényegesebb az M0 körgyűrű tovább épülése és az M5 bevezető szakaszának felújítása volt. A közterületi rehabilitáción túl a fontos tendencia a barnamezős területek fokozatos felszámolása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés