Előfizetői tartalom

"Meg szeretnénk változtatni az európai ingatlanpiacot" - Magyarországon a RE/MAX

Portfolio
"Amikor 90-es évek közepén beléptünk a nyugat-európai ingatlanpiacra, úgy éreztük, mintha visszamentünk volna a kőkorszakba. Az őszinteség és a magas szintű szolgáltatás teljes hiányával találkoztunk" - mindezt Frank J. Polzer, a RE/MAX európai vezetője és társtulajdonosa mondta el a magyarországi leányvállalat bemutatkozásán. A RE/MAX a világ vezető lakóingatlan közvetítői hálózata, mely 31 országban 1,469 irodával és 8,445 ügynökkel van jelen.

Júliusban nyitották meg a központi irodát Budapesten, s Posta Balázs regionális igazgató szerint nagy az érdeklődés a franchise rendszerbe való bekapcsolódásra. A belépési díj Budapesten 15,000 euró, vidéki városokban pedig kb. 13,500 euró. Ezen túl havi díjként 475 eurót, valamint a forgalom 9%-át kell befizetnie a franchise partnereknek. A RE/MAX ígérete szerint 3% közvetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés