Előfizetői tartalom

Ingatlanmenedzsment MBA képzést indít a CEU

Portfolio
A CEU Business School 2007. januárjától a régióban elsőként indítja el Ingatlanmenedzsment MBA (MBA in Real Estate Management) kurzusát. A kurzust az egyetem a MAISZ szakmai támogatásával indítja el, a képzés szakmai vezetője pedig Dr. Hajnal István, MRICS, a Biggeorges NV vezérigazgatója lesz. A képzés nemzetközi lesz, az oktatás nyelve pedig az angol. A képzés időtartama 2 év, a teljes tandíj pedig 14,300 euró lesz.

Terták Ádám, az egyetem dékánja hangsúlyozta a kelet-közép európai ingatlanpiac dinamikus növekedését, melynek ismeretében valós igény mutatkozik egy, a régió elvárásainak és kihívásainak megfelelő ingatlanszakmai képzésre. Az ingatlanmenedzsment-szakma mostanra lett "katedra képes", mondta el Hajnal István a képzés elindításának alkalmából tartott sajtótájékoztatón....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés