Előfizetői tartalom

Újabb szereplő az ingatlan franchise-ban

Portfolio
A világ legnagyobb nemzetközi ingatlanközvetítő hálózata, a 33 éve alakult, amerikai érdekeltségű RE/MAX idén nyáron kezdte meg terjeszkedését Magyarországon. Az elmúlt három hónapban hat franchise partnert szerzett. A Magyarországra vonatkozó master franchise jogokat a nemzetközi hálózattól a Global Real Estate Kft. szerezte meg. A társaság a franchise szervezésével, a hálózat résztvevőinek oktatásával, valamint a marketinggel foglalkozik.

Az 1973-ban Denverben (Colorado, USA) alapított, 33 éves múltra visszatekintő, nemzetközi ingatlan franchise hálózat, a RE/MAX 1994-ben jelent meg Európában. Spanyolországban nyitotta meg első irodáját. A vállalat jelenleg 31 országban 1,469 irodával és 8,445 értékesítővel van jelen Európában, legnagyobb hálózattal Portugáliában (175 iroda), Olaszországban (160 iroda)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés