Előfizetői tartalom

Földindulás az Andrássy úton? - Eltűnhetnek a bankfiókok...

Portfolio
Hihetetlen mértékben megváltozhat az Andrássy út arculata az elkövetkezendő 6-12 hónapban, egyre több külföldi divatmárka jelenik meg ugyanis Budapesten a közeljövőben. Ennek megfelelően jelentős növekedés ment végbe a bérleti díjak tekintetében, az elmúlt 3-4 év alatt mintegy megduplázódott az átlagos bérleti díj az Andrássy úton, jelenleg már 60 euró körül alakul. A klasszikus belvárosi sétálóutcának tekintett Váci utcában azonban minimális a fluktuáció és a bérleti díjak is alapvetően stagnálnak.

Bérlőcsere: fodrászok és bankok helyett ruhák és óriásétterem. Az Andrássy út a legaktívabb rész a budapesti belvárosi retail piacon, az átlagos bérleti díjak a 3-4 évvel ezelőtti 30-35 eurós (hó/nm) szinthez képest mára elérték a 60 eurót, de előfordulnak 100 eurós díjak is. Ez részben annak tudható be, hogy az önkormányzat elkezdte értékesíteni az üzlethelyiségeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés