Előfizetői tartalom

Bio lakótorony épül Újpesten

Portfolio
A többségében magyar tulajdonú CEU-REality group lakásépítésre szakosodott cége a Lakás-Ingatlan Kft. az őszi lakásvásáron mutatta be új termékét, a Károlyi István Városközpontot. A fejlesztés Újpest kapujában a Váci úton közel 4 hektár területen jön létre. A beruházás során lakó és irodaházak, valamint kulturális, vendéglátóipari és szolgáltatóegységek jönnek létre. A terület nagy részén sétálóutcák, sétáló közösségi terek valamint szökőkutak, parkok és játszóterek valósulnak meg.

A belső parkosított "magban“ a kulturális egységek mellett megközelítőleg 10 étterem és kávéház, Wellness és Fitness létesítmények, valamint szolgáltató és kereskedelmi egységek kapnak helyet (posta, ruhatisztító, gyógyszertár, bankfiók, stb.) A terület közepén az érvényes szabályozás alapján nemzetközi tervpályázat lebonyolítása után 55 méter magas, 17...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés