Előfizetői tartalom

Hófödte hegycsúcsok - Ingatlanbefektetések másképpen

Portfolio
A síelés egyre népszerűbbé válásával és az EU-tagsággal mára a magyar állampolgárok számára is valós alternatívává vált, hogy külföldi síterepen vásároljanak ingatlant. A szomszédos országok közül Ausztriában, Szlovákiában és Romániában is számtalan síterep várja a síelni vágyókat, a szolgáltatások színvonala azonban igencsak különböző. Ennek megfelelően az ingatlanok árai között is hatalmas különbség van e három országban. 20-24 millió forintból Szlovákiában már egy 150-200 négyzetméteres házat kapunk, míg az ausztriai Karintiában meg kell elégedjünk egy 35-40 négyzetméteres apartmannal.

Ausztria: 22 millióért már apartman Karintiában. Ausztria ma már az egyik legnépszerűbb desztinációja a magyar síelőknek, és többen döntöttek már saját ingatlan vásárlása mellett nyugati szomszédainknál. Ausztriában a magyarok legkedveltebb síterepe Karintia, mely alapvetően kedvezőbb árfekvésű, mint Salzburg vagy Tirol tartomány, emellett viszonylag közel is van Magyarországhoz....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés