Előfizetői tartalom

A társasházak 5%-a nem szorul felújításra

Portfolio
A budapesti társasházakban élők jelentős része (44%) szerint lakóhelye és háza jobb állapotban van, mint sok más társasház. Problémát főként a házak anyagi helyzetével valamint az épületek állapotával, kinézetével kapcsolatban látnak. Leginkább a társasházak belső életét tartják jónak, és a közös képviselőkkel is elégedettek a budapesti társasházakban élők. Mindez a Studio Metropolitana Urbanisztikai Kutató Központ Kht. legújabb kutatásából derült ki, melyben a budapesti társasházak legfontosabb problémáit kutatták. A lakossági közvéleménykutatás keretében a társasházakban élőket a társasházak előnyeiről, hátrányairól, a problémák lehetséges megoldásáról kérdezték.

A válaszadók meglátása szerint a társasházak csupán 5 százaléka nem szorul semmiféle felújításra, míg a megkérdezettek közel hatoda szerint a társasházukban lényegében mindent fel kellene újítani. A legfontosabb felújítandó elemnek általában a külső homlokzatot és a tetőt tartják. Ezt a nyílászárók, a vízvezetékek, a hőszigetelés és a lépcsőház felújítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés