Előfizetői tartalom

Elkészült az Autóker harmadik belvárosi projektje

Portfolio
Felépült az Autóker Holding Zrt. harmadik belvárosi beruházása, az 57 lakásos Léda Ház. Az épület a tavaly novemberben átadott Király Udvar tőszomszédságában, a VI. kerület Székely Mihály utca 3. szám alatt található. A 889 négyzetméteres telekre épült Léda Ház lakásainak mérete 37 és 105 négyzetméter között alakul, a lakások átadása ez év júliusában kezdődött meg. A beruházás értéke közel két milliárd forint.

A Léda Ház egy évtizedek óta üres telekre épült. Az épület egyfelől a Székely Mihály utcára, másfelől egy közterületként működő belső parkra néz. A Léda Ház felépülése az Autóker belvárosra irányuló fejlesztési stratégiájának fontos eleme. A cég első belvárosi fejlesztése, a 2004 év elején átadott Heléna Ház sikere igazolta a belvárosra vonatkozó becsléseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés