Előfizetői tartalom

Soha nem látott fejlesztések a régióban - Hol áll Budapest?

Portfolio
A kelet-közép európai irodapiac 2006 első hat hónapja azt mutatja, hogy a térség értett szakaszába érkezett. 2005-ben az elsődleges KKE irodapiacokon - Pozsony, Bukarest, Budapest, Moszkva, Prága, Szófia és Varsó - csökkent a kihasználatlanság, ahogyan 2006 második negyedévében is, amikor az átlagos kihasználatlansági mutató tovább esett, habár kevésbé jelentősen. A kihasználatlanság jelenleg 7.6 százalékhoz közeli értéken áll, mindössze 0.3 százalékponttal alacsonyabban, mint 2005 végén, derül ki a CBRE legfrissebb régiós elemzéséből.

Bukarest az egyik legaktívabb piac. A bérbeadási hullám továbbra is erős régiószerte, majdnem mindegyik piacon növekszik, fenntartva a kihasználatlansági mutató csökkenését. 2006 első félévében a bérbeadás 2005. hasonló időszakához képest 20.1 százalékkal nőtt, elérve az 1.18 millió négyzetmétert. A bérbeadások szintje lépést tart az új kínálattal, amely 1.1 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés