Előfizetői tartalom

Sínen a Madárhegy-projekt

Portfolio
Befejeződtek a madárhegyi új városrész infrastruktúrális munkálatai Újbudán. A májusban megkezdett kivitelezési munkálatok a tervek szerint haladtak, így határidőre elkészültek mind a közművesítési, mind pedig a közterületi munkálatok, melynek eredményeként rendezett közterületet és összközműves építési telkeket vehetnek át a tulajdonosok. A PPP kontsrukció keretében megvalósuló beruházásra Újbuda Önkormányzata és a Futureal egy zártkörű, nyíltvégű ingatlanalapot hozott létre, melyet az önkormányzat és a Futureal egyenlő arányban jegyzett.

A lakóövezethez a beruházás keretében a meglévők mellé új megközelítési útvonalakat építettek ki, amelyek a belső úthálózattal együtt a leendő és már ott lakók kényelmét is szolgálják, ezeket már úgy tervezték, hogy kiszolgálja a növekvő igényeket is. A telkeken kiépítették a közműszolgáltatások végpontjait, a közterület alatt futó közműveket, és egységes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés