Előfizetői tartalom

Svájci terjeszkedés az ingatlanpiacon

Portfolio
Új projektekkel és további fiókirodák nyitásával folytatja terjeszkedését az A1 Csoport Magyarországon. A svájci tulajdonú cég távlati célja Budapesten 30, vidéken 10 iroda üzemeltetése. Az A1 lakóingatlan üzletágának a vezetője, Huszti György a portfolio.hu-nak elmondta, hogy az általuk értékesített lakások átlagértéke közel 23 millió forint, s a vevőik 18-20%-a külföldi.

Az A1 az ingatlanközvetítő irodák mellett működtet egy Hitelközpontot, egy fejlesztői üzletágat (A1 Investments) és egy A1 Individual nevű irodát, mely kizárólag új építésű, luxusingatlanokat (Völgy Lakópark, Corvinus Palace, Loft, Palazzo Dorottya, stb.) kínál az ügyfeleknek. Huszti György szerint a lakóingatlan közvetítői piac Magyarországon reálisan 5-6 hálózatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés