Előfizetői tartalom

Luxusingatlanokat vesz az Orco új alapja

Portfolio
Az Endurance Management Company, amely az Orco ingatlancsoport 100 százalékos leányvállalata, egy második alapot készül nyitni az Endurance ernyője alatt. Ez a 100 millió eurós kezdeti tőkével induló új, főként intézményi befektetőknek szánt alap arra szolgál, hogy közép- és luxuskategóriás lakóház-ingatlanokat vásároljon meg, fejlesszen és kezeljen Közép-Európában, Németországban, Horvátországban, Szlovéniában és Oroszországban. Tevékenységét az alap 2006. októberében indítja meg.

A luxemburgi bejegyzésű Alap letétkezelője az RBC Dexia. Az Alapot adóhatékony módon strukturálták tovább, és szigorú állami irányítás alatt működtetik egy előre definiált befektetési folyamatban. Az Alapot egy, az Orco saját forrásaiból átvett tapasztalt ingatlanszakértői csapat vezeti. Christoph Manthe, az Endurance Management Company vezérigazgatója a következő nyilatkozatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés