Előfizetői tartalom

Virtuális ingatlanközvetítői hálózat indul az interneten

Portfolio
Magyarországon jelenleg az ingatlanok mintegy 1/3-a cserél gazdát professzionális ingatlanközvetítők segítségével. Ez az arány Nagy Britanniában 90%, Svájcban 70%, Nyugat Európában 50% fölött van. "Ennek egyik oka az, hogy jelenleg nincs a piac egészét integráltan bemutatni képes portál a piacon, és a legtöbb ingatlanközvetítő csak eseti jelleggel működik együtt más ügynökségekkel. Az Ingatlan.net portált azért hoztuk létre, hogy az ingatlan forgalmazásban erősítsük az ingatlanforgalmazók szerepét." jelentette ki Pálréti Norbert az ingatlan.net alapítója, a társaság ügyvezetője, a portál indulásakor.

Az Ingatlan.net domain az Ingatlan.net Kft tulajdona, amelyet 2005-ben vásárolt meg egy szakmai és pénzügyi befektetőkből álló konzorcium. A társaságban jelenleg meghatározó részesedéssel rendelkező Biggeorge’s Holding az ingatlan.netben meglévő tulajdonrészét 25%-ra kívánja csökkenteni a közeljövőben, s erről már előrehaladott tárgyalások folynak a piacon tevékenykedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés