Előfizetői tartalom

Jelentős ingatlaneladás a Fadesa-tól

Portfolio
A Lazora befektetési társaság, melyben Spanyolország legjelentősebb takarékpénztárai és nyugdíjpénztárai rendelkeznek tulajdonosi részesedéssel 146 millió euró értékű ingatlant vásárolt a Fadesa-tól a két vállalat között tavaly létrejött adásvételi keretmegállapodás értelmében. Az ügylet keretében a Lazora összesen 1,375 lakóingatlant vásárol a Fadesa-tól Castilla y León, Murcia, Madrid és Galicia tartományok különböző városaiban.

Ez a tranzakció az egyik legjelentősebb, amely az állami támogatású bérlakások terén eddig köttetett, jelentősen növelve e szegmens kínálatát. Az adásvétellel a Lazora meg kívánja erősíteni vezető pozícióját az államilag támogatott bérlakások piacán, valamint kiterjeszteni spanyolországi jelenlétét. Ez a harmadik ilyen típusú művelet, amelyet a két vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés