Előfizetői tartalom

Nézz szét jobban Pesten! Elérhető lakások már 6 milliótól

Portfolio
A családi fészekből kirepülő fiatalok első lakásként az ár mellett gyakran preferálják a zöldövezeti elhelyezkedést és a jó megközelíthetőséget. Ingatlanpiaci körképünk következő állomásaként az Üllői út mellett fekvő dél-pesti, ill. pestszentlőrinci lakótelepek, lakóövezetek két sokat hallott reprezentánsának mindennapjaiba, ingatlanpiaci folyamataiba nyújtunk betekintést. Ezúttal is két helyi ingatlanpiaci szakértő, Dejm Edit, a ROL-AND-RED Kft. ingatlanreferense és Mézes László, az ARANYKORONA Bt. ügyvezetője segíti Olvasóink tájékozódását.

Ez nem Kuba, lakások 6.5 milliótól. A XVIII. kerületi, pestszentlőrinci Havanna lakótelep a XX. században hatalmas átalakuláson ment keresztül. A gyárból lett szükséglakásokból felépülő, fallal körülvett Állami telepet a II. világháború után bontották le, az önkormányzati tulajdonba kerülő lakások utolsó panelépületeket az 1980-as évek végén építették. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés