Előfizetői tartalom

Vártnál gyengébb ingatlanpiaci adatok az USA-ból

Portfolio
A megkezdett házépítések száma a várt 1.81 millióval szemben 1.795 millió egységet, míg az ingatlanpiaci előrejelző indikátornak számító kiadott építési engedélyek száma a várt 1.845 millióval szemben 1.747 millió darabot tett ki júliusban - közölte az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma. Júniusban a megkezdett házépítések száma a felülvizsgált adatok szerint 1.841 millió egység (eredeti adat: 1.85 m egység), a kiadott építési engedélyek száma 1.869 millió darab volt.

Az ingatlanpiaci bizalom egyre inkább romlik: a kiadott építési engedélyek száma ugyanis 2002 augusztusa óta a legalacsonyabb, a júniushoz képesti 6.5%-os visszaesés az engedélyszámban pedig 1999 szeptembere óta a legnagyobb mértékű volt. A megkezdett házépítések számát a családi házépítési adatok húzták le, amelyek 2.3%-os visszaesést jeleznek, az 1.452 millió megkezdett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés