Előfizetői tartalom

Tökéletes nyugalom, csodás panoráma! Mennyiért vásárolhatsz ingatlant népszerű borvidékeinken?

Portfolio
Semmi sem lehet jobb érzés, mint a friss levegőt élvezni a pincéből felhozott borral, kellemes társaságban, olyan környezetben, amely nyugalmat, gyönyörű panorámát kínál. Vajon mibe kerül itthon az idilli hangulat megteremtése? A Portfolio.hu ezúttal néhány népszerű borvidék ingatlanpiacát járta körbe, a megszokott módon helyi szakértők interpretálásában.

"Csak a panorámás telek értékes". Idegenforgalmi szempontból Badacsony valamelyest frekventált, de a legnagyobb csúcsforgalomban sem kell tolongani a sétányon, a hajók alig hoznak embereket, ami szignifikánsan érződik az ingatlanpiacon. A balatoni ingatlanpiac két-három éve pang, ez az év pedig kriminálisan rossz - pedig a vendéglátóhelyek árai normalizálódtak, megszűntek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés