Előfizetői tartalom

Élesedő lakáspiaci verseny - A napfényes, de hűvős otthont szeretik a magyarok

Portfolio
Igaz ugyan, hogy idén az első negyedévben 7118 új lakást vettek használatba (0.9 százalékkal kevesebbet mint egy évvel korábban) és a többszintes, többlakásos és lakóparki építkezések 23-28 százalékos visszaesést produkáltak a fővárosban, ennek ellenére a jó minőségű lakásokat kínálóknak nem kell a kereslet visszaesésétől tartaniuk - írja az Engel Group gyorsjelentése.

Ugyanakkor az élesedő versenyben egyre jobban oda kell figyelni arra, mi alapján választanak lakást a vevők. A cég szerint ma már az is döntési szempont, hány órán át süt be a nap a lakásba. A világon több mint 13 ezer lakást felépítő Engel Group gyorsjelentése szerint: nyáron többen érdeklődnek az északi fekvésű lakások iránt, mint télen. A cég elemzése kiemeli:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés