Előfizetői tartalom

Az idei év legnagyobb bérbeadási ügylete!

Portfolio
A Kinnarps Ház, 2006-os év egyik legnagyszerűbb, első osztályú irodaháza - az exkluzív irodabútorairól ismert svéd Kinnarps új cégközpontja - júniusra szinte teljes egészében kiadásra került. Az egyedülálló megoldásokkal bíró irodaépület és a bérbeadót képviselő CB Richard Ellis nemzetközi ingatlan-tanácsadó sikerét jelzi, hogy a MÁV Cargo Zrt., a MÁV 2005 végén alapított árufuvarozással foglalkozó leányvállalata, 5 évre szóló irodabérleti szerződést írt alá a Kinnarps irodaházban 5400 m2 irodaterületre, ami az idei év legnagyobb új bérbeadási ügyletének számít.

A Kinnarps, Európa egyik legnagyobb irodabútor-gyártója termékeit kétszáz bemutatóteremben értékesíti a kontinensen; a nemzetközi szabványoknak megfelelő, Európa számos nagyvárosában megtalálható Kinnarps Házak sorát most egy budapesti épület is gazdagítja. A közbeszerzési eljárás útján létrejött irodabérleti tranzakció által a korábban több épületben elhelyezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés