Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbb a tetőtér - Garzontól a luxusig

Portfolio
Tetőtérben lakni mindenképpen különlegességnek számít - ugyanakkor korábban messze nem volt ekkora keletje ennek a fajta lakástípusnak, sok-sok évvel ezelőtt inkább csak szükségmegoldásként, vagy tárolóként használták a társasházak tetőtéri területeit. Az elmúlt években azonban divatba jött ez a megoldás: a sima tetőtéri lakástól a kétszintes, óriási teraszos penthouse ingatlanokig számtalan lehetőség van ebben a kategóriában - kinek-kinek pénztárcája szerint. A Duna House legfrissebb elemzésében megnézte Budapesten, hol, mennyiért, milyen tetőtérbe költözhetünk?

Egyre népszerűbb a tetőtér. A tetőtéri lakás egyik kétségkívüli előnye, hogy a sajátos hasznos-alapterület számítási módszerek miatt adott esetben ugyanazért a pénzért több négyzetmétert vásárolhatunk meg, mintha egy sima társasházi lakást vásárolnánk - az alacsonyabb belmagasságú részeket pedig számos ötletes megoldás segítségével praktikusan hasznosíthatjuk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés