Előfizetői tartalom

Lassulás következik? - Negatív prognózisok az USA ingatlanpiacáról

Portfolio
Habár a májusi lakáspiaci adatok a várakozásokat felülmúlóan pozitívak voltak az Egyesült Államokban, a legtöbb tengerentúli elemző alapvetően pesszimista az ingatlanpiac alakulásával kapcsolatban. Mint korábban megírtuk, az újlakás-eladások 4.6%-kal nőttek az USA-ban májusban, s így összesen 1.234 millió lakást adtak el, szemben az 1.15 milliós várakozással. A kilátások azonban egyértelműen negatívak.

Kapcsolódó cikkünk2006.06.26 16:34 Kedvező hírek az USA-ból - Várakozások fellett teljesítő ingatlanszektorA National Association of Home Builders (NAHB) tanulmánya szerint az újlakásépítések száma ebben az évben mintegy 25%-kal fog csökkenni. A NAHB szerint a májusi adatok megtévesztőek lehetnek, hiszen a pozitív eladási adatok alapvetően a medián ár csökkenésével állank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés