Előfizetői tartalom

Töretlen hozamesés az ingatlanpiacon - És a németek?

Portfolio
Az irodák iránti kereslet tovább erősödött a legtöbb nagy európai piacon, elérve a rekord-mennyiségű, 2,3 millió négyzetmétert a vizsgált 14 európai városban, állítja a CB Richard Ellis legfrissebb tanulmánya. A 2006-os első negyedéves EMEA (Európa, Közel-kelet és Afrika) régió irodapiaci jelentésében a CBRE adatai szerint az erőteljes bérlői aktivitás bérleti díj növekedését eredményezte számos európai kulcs fontosságú piacon, kivéve néhány német városban és Amszterdamban.

Csökkenő hozamok Európa-szerte. Az irodaterület iránti erőteljes befektetői kereslet az elmúlt évben folytatódott a CB Richard Ellis szerint. Ez közvetlen hatást gyakorolt a hozamokra, számos piacon további hozamcsökkenésről számolhatunk be 2006 első negyedévében. Az EU-15-ök piacán az A-kategóriás irodákon elérhető hozam 54 bázisponttal esett 2005 első negyedéve óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés