Előfizetői tartalom

Meddig szárnyal Románia? - "Bízom a lakáspiacban"

Portfolio
Az elmúlt években dinamikus gazdasági növekedést mutatott Románia, melyből az ingatlanpiac igencsak kivette a részét. Honnan érkezik a tőke keleti szomszédunkhoz? Fenntartható folyamat -e a sokak által kritizált drasztikus hozamesés? A magyar befektetők érdeklődését is egyre inkább felkeltő román kereskedelmi ingatlanpiacról Mihnea Serbanescu-val, a DTZ romániai ügyvezető igazgatójával beszélgettünk. Interjú.

Ennél alacsonyabbra nem esik.... Portfolio.hu: Az elmúlt 1-2 évben Bukarestben rohamos mértékben estek a kereskedelmi ingatlanhozamok, s olyan szinteket közelítenek meg, melyeket többen fenntarthatatlannak ítélnek, figyelembe véve az ország gazdasági fejlettségét. Mihnea Serbanescu: Az A-kategóriás hozamok jelenleg átlagosan 8% körül mozognak, s várhatóan még ebben az évben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés