Előfizetői tartalom

Székesfehérváron és Debrecenben építene lakásokat az Engel

Portfolio
A győri sikereken felbuzdulva újabb vidéki városokban is szeretne megjelenniaz Engel East Europe. Jakob Engel, Engel Group elnöke elmondta: a cég alapos vizsgálódást folytat a debreceni és a székesfehérvári lehetőségekről. A cég megfigyelései szerint Győrhöz hasonlóan mind a két megyeszékhelyen növekvőben van a vásárlóerő, ami optimizmusra ad okot befektetői körökben.

Mint ismert: Győrben tavaly kezdődött a Városrét nevű nagyberuházás százmilliárd forintos összköltségvetéssel. Az új városnegyed első épületének munkálatait májusban kezdték, a befejezés jövő őszre várható és a 86 lakásból több mint 70 %-ot már értékesítettek. A Rába-gyár volt kettes portájának a helyén álló épület mellett, már megkezdték a második épület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés