Előfizetői tartalom

"Stagnálni fog a lakáspiac" - Ez nem a költözés éve...

Portfolio
Milyen hatással lesznek a megszorító intézkedések a lakáspiacra? Valóban jelentős keresletcsökkenéssel kell számolniuk a piaci szereplőknek? Miért csak bizonyos kerületekben vásárolnak lakásokat a külföldi magánbefektetők? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat Illy Péterrel, az Angyalföldi Lakásépítő Rt. vezérigazgatójával, aki szerint a Balatonban feltétlenül van fejlődési potenciál, ehhez azonban elsősorban befektetésekre és infrstrukturális fejlesztésekre van szükség. Interjú.

Stagnáló kereslet a következő években. Portfolio.hu: Valóban lelassult a fővárosi lakáspiac az elmúlt időszakban? Mennyivel lett nehezebb az értékesítés és mit prognosztizálnak a közeljövőre nézve? Illy Péter: Az egy projektre jutó havi értékesítési számok úgy tűnik, hogy mindenhol csökkennek. Mindeközben azért jelentős különbségek vannak az egyes projektek között....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés