Előfizetői tartalom

"Már érett a piac" - Ömlik a tőke az ingatlanszektorba

Portfolio
Az elmúlt időszakban soha nem látott mértékű tőke érkezett a közép-kelet európai régió ingatlanpiacára. A tendencia azonban globális, a cross-border befektetések az ingatlanszektorban tavaly elérték az 50 milliárd dollárt, míg az idén a 70 milliárdos szint tűnik valószínűnek. Mennyire veszi ki a részét a régió, s benne Magyarország a globális ingatlan-rallyból? Tényleg a kereskedelmi ingatlanpiacon valósul meg a leggyorsabban a konvergencia? Érett piacként kezelik -e régiónkat a nemzetközi befektetők? Mindezekről Peter Collins-szal, a DTZ nemzetközi befektetésekért felelős elnökével beszélgettünk.

Hogy alakul a globális ingatlanpiac a közeljövőben?. Portfolio.hu: Az elmúlt időszakban hihetetlen dinamizmussal nőtt a cross-border befektetések volumene az ingatlanszektorban. Míg 1999-ben még csak 7 milliárd dollárt fektettek be cross-border beruházók, addig tavaly 50 milliárdot és a várakozásaink szerint idén elérjük a 70 milliárd dollárt is. Peter Collins: Az ingatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés