Előfizetői tartalom

Épül a főváros egyik legnagyobb irodaháza

Portfolio
Hivatalosan is átadták Center Point 2. Irodaházat, a GTC beruházásának második fázisát. A GTC nemrégiben fejezte be az 50 millió euró értékű nettó 41,000 négyzetméter bérelhető felületű Center Point Irodaház beruházását a Váci úton. A legelső bérlő a 16,500 m2-t bérlő ExxonMobil, amely több mint 1,200 alkalmazott foglalkoztatását tervezi.

A bérlők között olyan cégeket találhatunk, mint a Nalco, a Raiffeisen Bank és Lízing, a Honeywell, Bunge, Lombard Leasing, Allianz Bank és Kudos. A Center Point irodaház 3,500 fő befogadására alkalmas.Robert Snow, a GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgatója bejelentette továbbá a GTC legújabb irodaprojektjének elindítását a Dózsa György úton, a korábbi ’Spirál’...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés