Előfizetői tartalom

Minden ötödik lakást lízingelik

Portfolio
Az Elephant Holding ZRt. eladási statisztikái szerint a lakáslízing bevezetése óta 20%-on stabilizálódott a cég lízinges ügyfeleinek aránya. Ez magasabb az előzetes piaci várakozásoknál, melyek 15% százalék körül jósolták a lízingkonstrukció piaci részesedését. A cég szakemberei szerint a piac visszaigazolja a lakáslízingben rejlő lehetőségeket, és 2006-ban további bővülésre számítanak.

"Némi időbe telik, míg a piac hozzászokik a lakáslízing fogalmához és eszközeihez, így meggyőződésünk, hogy nem csupán tartani, de fokozni is tudjuk a lízinggel értékesített lakások számát. Akiknek volt lehetőségük jelzáloghitel felvételére már megtették, most azokon a sor, akik a hagyományos hitel konstrukciókat valamilyen okból nem tudják igénybe venni, vagy üzletileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés